Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη Αθήνα

Κατασκευή eshop ΔωρεάνΕπιδότηση 100%

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση ΕΣΠΑ για την έναρξη του προγράμματος όπου επιδοτεί την κατασκευή eshop ως και 5.000€ με ποσοστό επιδότησης 100%.

Τα ESHOP που σχεδιάζουμε πληρούν τις προδιαγραφές του πρόγραμματος όπως αναφέρονται παρακάτω.

Δημιουργούμε το eshop της επιχείρησης σας για να ξεπεράσουμε μαζί τα εμπόδια του κορονοϊού.

Webbie

Στην Webbie γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή eshop σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας, πάντα σε χαμηλό κόστος, τις καλύτερες τιμές και πολλά πακέτα προσφορών.

Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας.

Το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από ηλεκτρονικά καταστήματα, έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο.

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη για τη κατασκευή του eshop καθώς και για την υποστήριξη του, αποτελεί ένα βασικό συντελεστή για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δημιουργία eshop τι χρειάζεται;

Χρειαζόμαστε απλά το λογότυπο σας ή αν δεν έχετε, το δημιουργούμε για εσάς δωρεάν. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να σας παραδώσουμε ένα eshop χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

Ποια είναι τα βήματα για την κατασκευή του eshop μου;

Αύξηση Πωλήσεων.

Αυξήστε τις πωλήσεις στο eshop σας με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα που εστιάζει στην βελτίωση εμπειρίας του χρήστη. Δημιουργούμε μια εμπειρία για χρήστες που μετατρέπουν τις επισκέψεις σε πωλήσεις. Το eshop πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, πλήρως λειτουργικό και ασφαλή.

Η έμπειρη ομάδα της webbie, εξετάζει όλη την διαδρομή του χρήστη, από τη στιγμή που ένας χρήστης προσγειώνεται στον ιστότοπο, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά αλλά και το πώς θα ξανά αγοράσει και για αυτό δεν πρέπει να κάνεις κατασκευή eshop μόνος σου.

Είμαστε έμπειροι προγραμματιστές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Έχουμε μια έμπειρη ομάδα που κατανοεί τι χρειάζεται για τη δημιουργία φιλικών προς τον χρήστη ιστότοπων που είναι λειτουργικοί, γρήγοροι και έτοιμοι για SEO.

Ο τρόπος δημιουργίας του eshop σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός χρήστη που κάνει αγορά και συνεχίζει να επιστρέφει και εκείνου που φεύγει και αγνοεί την επωνυμία σας στο μέλλον. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας καλός ιστότοπος από την αρχή με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και προσεκτική εξέταση των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας που χρησιμοποιείται.

Θα πρέπει το eshop σας να φορτώνεται γρήγορα σε οποιαδήποτε συσκευή, με οποιαδήποτε σύνδεση, και όλα αυτά εξαρτώνται από τις τεχνικές προδιαγραφές της ανάπτυξης του ιστότοπού σας.

Στην Webbie δημιουργούμε eshop με διαφορετικές απαιτήσεις λειτουργικότητας, επομένως καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται για να πετύχει το δικό σας.

Επιλογή πλατφόρμας eshop.

Στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να αποφασιστεί το CMS που θα χρησιμοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένων των WooCommerce, Magento 2, OpenCart, Joomla, PrestaShop και Shopify.

Η σωστή πλατφόρμα για εξαρτάται από τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Μετά την επικοινωνία με την Webbie, θα γίνουν οι προτάσεις για το καλύτερο CMS για εσάς και το επίπεδο λειτουργικότητας που χρειάζεστε.

Κατασκευή eshop με woocommerce
Κατασκευή eshop με woocommerce

Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές CMS ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά – διαθέτει πολλές ευέλικτες λειτουργίες, είναι εύκολο να το διαχειριστείτε στο backend και υποστηρίζεται εύκολα.

Κατασκευή eshop με magento
Κατασκευή eshop με magento

Το Magento 2 είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο CMS και προσφέρει την μέγιστη λειτουργικότητα, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή επιλογή για μεγάλα καταστήματα.

Ο προκάτοχός του, το Magento 1, έχει φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής του, οπότε αν αναζητάτε υποστήριξη για μετεγκατάσταση σε ένα νέο CMS, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε.

Κατασκευή eshop με shopify
Κατασκευή eshop με shopify

Το Shopify είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές και εύχρηστο CMS. Πολλές λειτουργίες που καθιστούν την κατασκευή και τη διαχείριση ενός eshop εξαιρετικά εύκολη.

Είμαστε κάτι περισσότερο από προγραμματιστές.

Στην Webbie είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε πολύ ειδικευμένοι στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι προσφορές μας περιλαμβάνουν υποστήριξη, ανάπτυξη, σχεδιασμό ιστοσελίδων, ψηφιακό μάρκετινγκ και φιλοξενία για όλες τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι παραδίδουμε το eshop που θέλετε και χρειάζεστε και πιστεύουμε ότι η συνεργασία είναι το κλειδί για την επίτευξη αυτού.

Θέλουμε να γνωρίζουμε τους στόχους σας, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίτευξής τους.

Η συνεργασία μας δεν σταματάει με την ολοκλήρωση του Eshop.

Οι συνεργάτες μας σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον νέο eshop σας.

Διατηρούμε το eshop σας ενημερωμένο παρέχοντας ενημερώσεις και αναβαθμίσεις σε περίπτωση χρειάζεται. Δημιουργούμε περισσότερη επισκεψιμότητα με συνεχή βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

Η Webbie είναι πάντα πρόθυμη να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια για να αξιοποιηθεί στο έπακρο το eshop σας.

Εάν έχετε έναν έτοιμο eshop θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε επίσης. Είτε πρόκειται για επίλυση προβλημάτων, όπως μια αναβάθμιση, διόρθωση σφαλμάτων. Είτε καθαρισμό eshop από ιούς, ή εάν θέλετε μια ειδική συμφωνία συντήρησης όπου σας υποστηρίζουμε σε μηνιαία βάση.

Άλλες Υπηρεσίες.

Περιοχές στις οποίες αναλαμβάνουμε κατασκευή eshop.

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Λάρισα
 • Καβάλα
 • Κατερίνη
 • Ρόδο
 • Βόλος
 • Γιάννενα
 • Ξάνθη
 • Μυτιλήνη
 • Κοζάνη
 • Κομοτηνή
 • Αλεξανδρούπολη

small_c_popup.png

Webbie

Αίτημα Προσφοράς