Webbie Hosting

Go Digital With Us

Go Digital With Us

Web bie Hosting

Με την υπηρεσία Webbie Hosting σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων eshop & web app με τις καλύτερες ταχύτητες, την μέγιστη ασφάλεια & 24/7 τεχνική υποστήριξη.

Έρευνα Αγοράς

Ξεκινούμε πρώτα με μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο.

blank

Στρατηγική

Η επιτυχία του e-shop εξαρτάται από την επιτυχημένη στρατηγική εικαστικής προσέγγισής, και αύξησης των πωλήσεων.

blank

Δημιουργία Custom Design

Σχεδιασμός ιστοσελίδας προσαρμοσμένης στο branding σας.

blank

UI/UX Αρχιτεκτονική

User Experience - User Interface Design.

blank

Ποιοτικό Περιεχόμενο

Τόσο το τεχνικό κομμάτι του SEO, όσο και το κομμάτι περιεχομένου είναι πολύ σημαντικά και παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς οι μηχανές αναζήτησης αντιλαμβάνονται το περιεχόμενό σας.

blank

SEO

Αναδιαμόρφωση και βελτίωση μιας ιστοσελίδας, αύξηση της επισκεψιμότητάς της, καθώς και καλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα.

blank

Social Media​​

Σύνδεση με Analytics (GA) - Facebook Pixel - Search Console και με email marketing platform.

blank

Διασύνδεση με ERP

Για την διασύνδεση με διαχειριστικό πρόγραμμα ERP, θα χρειαστούμε πρόσβαση στο documentation του API εφόσον υπάρχει, ή γραπτή καταγραφή των δεδομένων και τεχνικών προδιαγραφών της διασύνδεσης, προκειμένου να προχωρήσουμε σε υλοποίηση και ελέγχους.

blank

Σύνδεση με marketplaces

Σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος, με skroutz, bestprice, Amazon, Ebay.

Rise to the top

Increase Sales

Ο όμορφος σχεδιασμός η ευκολία στην χρήση αλλά και η ταχύτητα που σας παρέχουμε είναι οι κύριοι παράγοντες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας online.

count on us

Webbie Experts

Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν μέχρι και την πρώτη πώληση.

try, try again

Best Practices

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν περιορίζεται σε έτοιμα templates ή συγκεκριμένους μηχανισμούς. Η ομάδα της Webbie  έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στην ιστοσελίδα σας, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όχι στο περίπου, αλλά στο 100%.

blank
blank

We Have Great Answers

Ask Us Anything

Σας προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Η Webbie θα φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας στους πιο αξιόπιστους και γρήγορους διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο.

Έχουμε όλες τις πιο πρόσφατες καινοτομίες για να φιλοξενήσουμε, να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, με κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ελλάδα, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις της φιλοξενίας σας.

Επενδύουμε τα λεφτά μας και το χρόνο μας στην έρευνα και τη βελτίωση των υποδομών. Προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας για τους πελάτες μας και όλες τις σχετικές υπηρεσίες.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ο πιο δημοφιλής τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία Webbie Hosting έχει τις καλύτερες τιμές και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Όποιος ονειρεύεται να έχει έναν ιστότοπο μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω web hosting. Η φιλοξενία Ιστοσελίδας επιτρέπει σε ιστότοπους όλων των μεγεθών να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους σε έναν διακομιστή (έναν υπερυπολογιστή που μπορεί να εκτελέσει εκατοντάδες αιτήματα).

Με την υπηρεσία Webbie Hosting κάθε λογαριασμός φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει το δικό του Panel (plesk), το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη διαχείριση.

Το Plesk παρέχει στον χρήστη μια απλή γραφική διεπαφή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη γλώσσα, να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης, να αλλάξετε τις πληροφορίες ιστότοπου, να διαχειριστείτε τα αρχεία των ιστοσελίδων, να δημιουργήσετε subdomains, emails, βάσεις δεδομένων, και πολλά άλλα.

Ναι, σίγουρα μπορείς. Η υπηρεσία Webbie Hosting προσφέρει δωρεάν μεταφορά ιστοσελίδων με online tool μέσα από το διαχειριστικό σας περιβάλλον.

Αφήστε μας να μεταφέρουμε την ιστοσελίδα σας. Εγγυόμαστε την πλήρη μεταφορά των αρχείων σας εντός 24 ωρών. Σύντομα θα απολαμβάνετε τους πιο αξιόπιστους και ταχύτερους διακομιστές σε όλο τον κόσμο.

Call Us, Write Us, or Knock on Our Door

Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σου.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις την επιδότηση του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που καλύπτει το 90% της δαπάνης.

Ας γνωριστούμε

Ο καφές είναι δωρεάν

Ας ξεκινήσουμε μαζί

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε

blank
small_c_popup.png

Webbie

Αίτημα Προσφοράς